Armband som ger dig mer energi?? - good balance

Beauty & Health, Lifestyle, Thoughts & opinions, Tips, Collaborations, Fashion

Inlägget är i samarbete med/sponsrat av Goodbalance

Om jag ska vara helt ärlig, så var jag extremt tveksam när jag såg dessa armband för första gången. Hur ska ett litet armband kunna göra så mycket liksom? Men ju mer jag läste om det och ju fler positiva recensioner jag såg, ju mer intresserad blev jag. Idag sitter jag här, med mitt alldeles egna armband. Så självklart måste jag tipsa er om detta, dels för att det är bra för din hälsa men även för att det är snyggt! Tro det eller ej.

Energiarmband Tokyo Silver

Nu tänker ni väl, precis som jag gjorde i början, hur sjutton fungerar detta? Jo, det är nämligen som så att silikonet som armbandet är gjort av innehåller ett pulver som har ett överskott på negativa joner. Enligt forskning har dessa negativa joner en positiv effekt på både hälsan och måendet, bl.a. genom att du upplever att du får mer energi, blir starkare samt sover bättre. Känner du dig ändå lite osäker på detta, så hänvisar jag er till att kika in deras hemsida där de förklarar mycket bättre än mig. Klicka här för att komma dit!

Rabattkod

Om ni blev sugna på att beställa hem ett, så har jag dessutom fixat en rabattkod till er. Med koden "simone" får ni 10% på hela köpet! Vill ni läsa mer om eller liknande om armbandet jag har på mig, så kan ni klicka här eller bara klicka på någon av bilderna som jag bifogat i inlägget!

Jag ser verkligen fram emot att se hur jag själv reagerar på detta, vad tror ni? Fungerar det?

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica ,
Vad spännande, ge gärna en recension sen 😃
angelchanelle.blogg.se
simonegronqvist
simonegronqvist,
annahss
annahss,
Låter ju riktigt spännande 🙈
nouw.com/annahss
simonegronqvist
simonegronqvist,
IP: 82.99.3.229