Fiskar och massage

Äntligen är denna vecka slut för mig, verkligen efterlängtat! Brutit två naglar till idag.. eller brutit och brutit.. fått en spricka i två men hoppas de sitter kvar ett tag till. Så tråkigt när man sparar ut naglar länge och så går dem av HELA tiden, usch. Denna dag spenderades på ett fiskspa i Uppsala, ZoUL FishSpa. Det var verkligen jättemysigt inrett där! Dimmad belysning, tända ljus här och var och lugn musik med naturljud i bakgrunden. Personalen var jättetrevlig också! Jag och Julia hade dock tajta jeans på oss, så det gick inte riktigt att vika upp dem tillräckligt långt. Så vi fick låna byxor därifrån, ENORMA var dem men jättesköna!
Vi fick fötterna tvättade innan vi fick "träffa" fiskarna. Kändes jättekonstigt först när man satte ner fötterna i akvariet med fiskarna, kittlades liksom när dem satte sig på foten och "sög". Men efter ett tag hade man vant sig och det kändes ganska mysigt, men ändå skumt.
Efteråt fick man en jättemysig fotmassage samtidigt som man fick hålla i två värma stenar, myyys!
Åt Subway till lunch ännu en gång, hehe.. Men denna gången var det PROPPAT med folk så personalen var jättestressade. Mitt bröd blev bränt :( Och så la de grönsaker på fel macka osv, men det är simpla fel som kan hända vem som helst! Stor tumme upp till de inom restaurangbranschen som handskas med all stress!

Gick även till Ungdomsmottagningen med Julia idag, fick tid hos en läkare där nästa vecka. Det var verkligen på tiden att jag sökte tid för detta igen, har verkligen dragit ut på det mer än jag borde..
Hoppas på att få en remiss på ultraljud från den läkaren, vill få detta löst en gång för alla!
Nu sitter jag hemma och ska vara barnvakt åt min brorsdotter tillsammans med min pappa, ännu mer mys.
Hoppas ni får en mysig studiedag, ni som är lediga imorgon, till er andra hoppas jag att ni får en jättehärlig fredag!

Gillar

Kommentarer