Hjälplös

Inför 2017 lovade jag mig själv att inte låta mig sjunka ner på botten igen. Självklart kan jag inte påverka allt som händer, inte heller hur andra väljer att agera i min omgivning. Jag kan inte stänga av mina tankar och känslor och leva som en känslokall zombie. Inte när jag känner så mycket, hela tiden. Ändå sitter jag här igen, känner mig lika ensam och hjälplös som tidigare år. Jag fortsätter att lura mig själv att jag blir bättre, mår bättre och känner mindre.

I morse när jag vaknade var jag ångestfylld men jag och mamma drog ändå iväg oss till gymmet. Fokusen blev på cyklarna idag, igen. Eftersom jag åt så oerhört mycket igår kände jag att jag behövde bränna lite kalorier. Hamnade på 1195 kalorier tillslut. Såg även att jag fått två frågor på min ask, som förövrigt inte används speciellt mycket, som jag tänkt svara på.

Ljög ej om att jag förbränt 1400 kcal, påstår inte heller att den summan är 100% korrekt. 206 kalorier förbrände jag genom att jogga på löpband, 1168 kalorer genom att cykla i ungefär 30 minuter på level 5. Det som maskinerna visar är uppenbarligen inte helt korrekt eftersom allas förbränning är olika snabb/långsam. 50 kalorier förbrändes enligt runkeeper appen, vilket inte heller kan försäkras vara korrekt. När vi adderar dessa tal så hamnar vi på summan 1424 kcal. Jag ljög som sagt inte, jag utgick helt enkelt från siffrorna som stod på maskinerna och i min mobil.

Som svar på den andra frågan säger jag lite som ovan, jag vet inte om exakta summan. Det är omöjligt att veta exakt hur många kalorier jag förbränner under någon aktivitet. Är du överviktig och vill gå ner i vikt, för din hälsas skull, så är det allra viktigaste kosten. Du kan träna hur mycket som helst utan några resultat om du inte äter bra. Mitt tips är att rådfråga med någon som är mycket mer kunnig inom området istället för att utgå från vad någon som jag skriver på min blogg. Jag är inte utbildad varken dietist eller tränare av något slag.

Utöver träningen har jag bara varit och firat min farmors man och sedan legat på soffan och kollat på film med min pappa. Vet inte om jag orkar göra någonting alls ikväll, är på ganska dåligt humör och har ingen lust till någonting egentligen. Vet inte vad det är med mig, är så bitter nu för tiden. Helt utan anledning, är väl i någon svacka nu bara. Hoppas det går över snart. Måste försöka uppdatera bloggen oftare också, är dålig på det också. Haha, känns som jag är dålig på rätt så mycket just nu. Detta inlägg blev verkligen jättedepp känner jag.. jaja nästa blir positivare. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en grym dag!
nouw.com/alvaalarssoon