Loddo - September

Collaborations, Tips

//Inlägg i samarbete med Loddo.se

Som jag längtad till denna månad, just för att det är nu som Loddo skickar ut sina boxar igen efter sommarens uppehåll! Skulle ni bli sugna på att beställa er alldeles egna box, så kan ni använda er utav min rabattkod sg17 för att få 10% på första köpet!
Väljer ni även att följa Loddo på Facebook samt Instagram (#loddobox) så har ni möjlighet att delta i tävlingar, utlottningar osv.

Ovan ser ni produkterna som följde med i just denna månadens box! Nedan kommer ni hitta mer specifik information om dessa.

Nutrilett Quinoa Nut Crunch - 22,90:-
Det är inte alltid man hinner äta den där salladen eller hemlagade måltilen - då passar Nutrilett perfekt! En crunchig bar fylld med proteiner och fibrer som ser till att du får i dig en begränsad mängd kalorier utan att försämra smaken. Denna bar är även glutenfri och är en perfekt kombination mellan quinoa, hallon, nötter och mörk choklad. På endast 200kcal!

Yelli - 27:-
Soppmix redo för tillagning hemma - smaksätt med egna kryddor. 100% naturliga och delikata soppblandninar från olika kulturer och urgamla traditioner. Sopporna hittar du på bl.a. ICA och COOP butiker, finns även recept på www.yellisoups.com

Softlan Complete Care - 29:-
Sköljmedel som passar hela familjen med sin blommigt fräscha doft. Ger den bästa mjukheten, hjälper till att bevara färgerna och ger 2x mindre noppighet.

Elya - 18:-
En ekologisk och naturlig läsk med i princip hälften så mycket socker som en vanlig läsk. Passar dig som fortfarande vill kunna avnjuta en läsk utan att behöva oroa dig alltför mycket om mängden socker. Dessutom är den helt fri från konserveringsmedel! Tillverkad i Skandinavien och finns i de tre fräscha smakerna, Citron Lime, Äpple & Hallon.

Colgate Sensitive Pro-Relief - 32:-
Denna tandkräm ger dig omedelbar och långvarig lindring mot ilningar i tänderna. Tandkrämen med Pro-Argin -teknik pluggar igen och förseglar dentinkanalerna med ett skikt rikt på kalcium som reparerar känsliga tänder.

Colour Catcher - 25:-
En tvättduk som du använder vid tvätt för att slippa missfärgning utav dina kläder och andra tyger. Du sparar tid och pengar genom att slippa sortera din tvätt, samtidigt som plaggens hållbarhet förlängs. Duken är även biologiskt nedbrytbar som leder till att du sparar energi, vatten och tvättmedel genom att köra färre maskiner.

Nextory - 199:-
Genom Nextory får du tillgång till tusentalts e-böcker och ljudböcker. Läs och lyssna obegränsat! Ladda ner och lyssna/läs direkt i din smartphone eller surfplatta via Nextorys app för både iOS och Android.

Loddo på Facebook & Instagram

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Åh det är så kul med loddo boxen 😊
nouw.com/ssandraaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229