Marabou - Toffee Whole Nut

Marabou har återigen kommit ut med en nyhet, i STOR form! Nämligen Toffee Whole Nut. Så i detta inlägg tänkte jag berätta lite kort vad jag tyckte om denna!
Är ju ett stort choklad-fan och Marabou är en utav de godaste jag vet! Därav blev jag ju bara tvungen att prova denna nyhet. Älskar ju nötter, toffee och mjölkchoklad, så varför inte liksom? Nötterna är relativt mjuka, vilket är ett stort plus från min sida! Tycker inte speciellt mycket om när det är hårda bitar i choklad, det förstör lite hela grejen med choklad. Att det liksom ska som smälta i munnen. Dock är det extremt lite toffee, så man känner inte någon smak från den knappt. Dock kladdar det lite från det när man bryter chokladen. Det är i princip bara mjölkfyllningen jag kände smak av och denna tycker jag dessvärre inte om alls. Aldrig tyckt om mjölkfyllningen som finns i chokladkakorna. Men utöver det, så var den absolut god. Bra, len konsistens med lite variation med de hela nötterna.

BETYG - 2/5

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Kul med recension, men nu blir man ju lite fundersam när du inte gillade den så mycket men jag ska ändå prova 😃 vi alla är ju olika, vem vet jag kanske älskar den <3
nouw.com/ssandraaf
simonegronqvist
simonegronqvist,
Precis, alla är olika! Tycker absolut att den är värd att provas <3
nouw.com/simonegronqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229