Mobbning och naglar

​Hej på er! Jag ställde klockan på 5 imorse, trots att vi hade sovmorgon, för att komma upp tidigt och hinna vakna ordentligt. Även för att kunna stoppa i mig någon form av frukost! Fick även skjuts av mamma, som skulle handla i Uppsala, så vi plockade upp Julia samtidigt.

Direkt när vi började, så delades vi in i 5 olika grupper med elever från hela skolan. Vi skulle se på korta filmsnuttar och sedan diskutera några frågor. Ämnet var väl i stort sett mobbning. Sedan drog vi på lunch på Subway (hur gott??) och avslutade dagen med ca 2h nagellektion. Där övade vi återigen på manikyr, vilket är MYCKET mer än att bara fila naglarna kan jag säga er. Avslutade även med att måla naglarna, på bilderna ovan ser ni resultatet.
Sitter nu på bussen hem och är alldeles SLUT. Känns som att jag ska somna när som helst, så jag hällde i mig lite islatte och hoppas nu på att piggna till. Den större delen av dagen är ju iofs slut, men det är ändå en hel del kvar som ska göras. Middag ska ordnas, serveras och ätas. Ska även försöka städa mitt rum för typ 12e gången på några dagar. Har nämligen gått igenom min garderob och 70% ska bort. Inte mycket kvar, men det känns ändå skönt.

Vi hörs senare, puss. 

Gillar

Kommentarer

QueenGniztra
QueenGniztra,
Åh va fina naglar😊👍
nouw.com/queengniztra