Övningskörning

Lifestyle

Blev lite övningskörning igår, trots huvudvärk och illamående. Tror mest att det berodde på dålig kost, mående osv. Gick ju över så fort jag satte mig bakom ratten. Mamma sa att jag fick välja destination, så vi åkte till Östhammar och övade på backstart, krypkörning och lite sådant. Övade även på parkering mellan två bilar, då jag alltid blir nervös när det kommer till parkering. Vet inte varför egentligen, det är ju bara att köra in mellan då. Det är helt klart värre att fickparkera, det vill jag inte ens tänka på. Men jaja, det gick bra iaf och slutade med att jag suttit och kört flera mil innan vi sedan rullade hemåt. Åkte hemifrån vid åtta och kom hem vid elva ungefär, så vi åkte i 3h iaf. Min bror lyckades även få igång min iPad idag, det gjorde verkligen min dag bättre. Den la ju av för några dagar sedan och kunde inte för mitt liv få igång den. Gjorde exakt allt man ska göra och kan göra, förstår inte hur han lyckades få igång den idag. Den kanske kraschat och behövde lite tid för att återhämta sig, haha. Tänker iaf systemåterställa den imorgon så den får mer utrymme, kan ju vara det som är orsaken till att den gav upp från första början.

Gillar

Kommentarer

Maja Jensen,
Åh va kul och övningsköra! Längtar tills jag ska/får börja köra!
devote.se/majajensens
simonegronqvist
simonegronqvist,
Ja, älskar att köra 😍😍
nouw.com/simonegronqvist
johannabilling
johannabilling,
Jag har körkort men bli fortfarande nervös och stressad av att parkera. Tycker att allt annat är lätt men just när det kommer till parkering så känns det som bilen gör motsatsen till vadå jag säger. Haha men övning ger färdighet.
nouw.com/johannabilling
simonegronqvist
simonegronqvist,
Kommer nog alltid vara lite nervöst med parkering.. men som du säger, övning ger färdighet! ❤️
nouw.com/simonegronqvist
annahss
annahss,
Jag övningskör också och är också alltid nervös för att parkera!! 🙈
nouw.com/annahss
simonegronqvist
simonegronqvist,
Man blir så nervös när det handlar om andras bilar 😂❤️
nouw.com/simonegronqvist
Louiza
Louiza,
Det är viktigt med sårbarheter, sömn och kost är en stor del. Och som jag längtar till den dagen jag får börja plugga till körkort!😍
nouw.com/louiza
simonegronqvist
simonegronqvist,
Du har så rätt! ❤️❤️
nouw.com/simonegronqvist