Snyggaste och skönaste jag vet om

Jag kan väl inte vara den enda som blir lite extra motiverad till att träna om jag samtidigt känner mig snygg? Blir som att det blir roligare att faktiskt träna om man kan stå och beundra sig själv samtidigt, haha! Hur som helst, har ALDRIG hittat riktigt snygga träningskläder som samtidigt är snygga. Det är som att de inte har existerat, till ett rimligt pris, fram tills nu! När jag, som vanligt, satt och bläddrade på Instagram som ramlade jag över ett företag med så galet snygga träningskläder. Ja, ni kan ju se här nedan hur snygga de är.

Pacific Breeze

Först och främst, hur snyggt är inte detta set? Just detta set är ifrån kollektionen Comfort-yoga tights, som i titeln så är dessa verkligen supersköna. Stretchigt material, sweat-proof, mjuka, högmidjade tights m.m. Finns inget jag gillar mer än högmidjat, helt klart mina nya favorit tights. Vill liksom använda dessa till vardags också! Har även testat ha knallrosa och svarta underkläder under dessa och det syns INTE igenom, vilket är extremt viktigt. Jag vill kunna använda vilka underkläder jag vill utan att behöva oroa mig för att någon ska se.

Något annat som jag tycker är viktigt med träningskläder, är att det inte blir fula svettfläckar vid träning. Jag är nämligen en person med väldigt hög förbränning så jag svettas som en gris vid minsta lilla aktivitet. Men efter ett konditionspass t.o.m så såg de lika fina ut som före passet. STOR tumme upp för min del.

Toppen var jag riktigt kluven över till en början, dels för att jag brukar ha svårt att hitta någon som passar och sitter bra. Man jag kan, med handen på hjärtat, säga att denna toppen var över mina förväntningar. Trodde verkligen inte att den skulle sitta såpass bra som den gjorde. Den håller tuttisarna på plats vid löpning, är skön att ha på sig och spänner inte åt någonstans. Även denna är en ny favorit!

//Inlägget är i samarbete med Gavelo.se och innehåller reklamlänkar

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Åh så roligt 😊 och jättefint var de!! <3
nouw.com/ssandraaf
fridapng
fridapng,
annahss
annahss,
Supersnyggt ju! Älskar också att ha snygga kläder vid träning 😃
nouw.com/annahss
Angelica ,
Ååh, vad snyggt!
angelchanelle.blogg.se
annagrunewald
annagrunewald,
Bh-n ser ju gudomlig ut!
nouw.com/annagrunewald