Topp-kropp-lista

Kikade in på @THEQUEENIESE 's blogg och såg att hon skrivit ett inlägg om ett inlägg, haha låter lite tjatigt, men jag blev genast nyfiken och tänkte apa efter och skriva ett inlägg om detta jag med! Det är lite som en utmaning gjord av en tjej som heter Emelie, som går ut på att man ska skriva de saker man tycker mest om med sin kropp. Litet som stort!

Här är min topp-kropp-lista!

1. Mitt hår!! Finns nog ingenting som jag bryr mig så mycket om som jag gör med mitt hår!
2. Mina slanka handleder, vet egentligen inte varför men tycker det ser så vacker ut. Hatade att jag hade så slanka handleder när jag var yngre, men har på senare tid lärt mig att tycka om det!
3. Mina ögon. Älskar mina ögon, har alltid fascinerats utav ögon men tycker det är så vackert hur ögonfärgen kan skifta i olika ljus!
4. Min rumpa, som är naturligt "stor", fyllig, you name it! Kan inte annat än älska det.
5. Mina ögonfransar. De är faktiskt ganska långa och det älskar jag, trots att jag behandlat de ganska dåligt genom åren så håller de längden!
6. Min midja, som alltid är välmarkerad trots viktuppgångar respektive nedgångar. Det får mig verkligen att känna mig kurvig, som känns viktigt för mig då jag under hela min uppväxt fått höra hur "smal", "rak" och "okurvig" min kropp varit. Att jag ens tog åt mig av det är ju sjukt, som att något av det de sa egentligen är någonting negativt.

Jag utmanar följande, till att ge sig själva lite kärlek och göra en likadan lista!

@FELICIAGRIP
@FLOWERSBYCORNELIA
@WILMALINDBLOM
@JOHANNABILLING
@BELLSS
@SSANDRAS
@AANNAH
@SIMONEFRITHIOF

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Åå, kul!! Ska försöka skriva ihop den i veckan 😃
nouw.com/annahss
Amanda,
Vilket härligt inlägg! 😃
amandalarsson.nu