Where have you been | UPDATE

Lifestyle, Education

Hej hörni!
Nu har det varit lite tyst igen, det vet jag om. Skyller, som vanligt, på att det är mycket som pågår i mitt liv. Men, tänkte kompensera med en inlägg där jag fyller i alla tomma luckor om var jag är i livet just nu. Sounds good?

SKOLAN

Ska jag vara helt ärlig, så vet jag inte hur det går med skolan. Tror aldrig jag varit såhär skoltrött på extremt länge.. har helt ärligt funderat på att bara hoppa av och börja jobba istället. Man orkar verkligen inte med allt drama och all stress & press. Men, samtidigt är det bara lite mer än ett år kvar tills jag tar studenten. Det är ju bara veckor kvar till sommaren nu (optimist, yes) och när den är över är det dax att kicka igång tredje och sista året. Får hoppas att den sista tiden går undan och att jag lyckas gå ut med åtminstone godkänt i alla kurser.

LIVET

Livet, bortsett från skolan, rullar väl på helt okej. Minns ej om jag berättade för er att jag slutat helt med mediciner nu, men så är i alla fall fallet. Längtan efter att flytta hemifrån växer mer och mer, så hoppas verkligen skoltiden försvinner fort så jag kan skaffa jobb och sedan flytta med älsklingen.
Har ju lyckats stressa sönder mig såpass att det resulterat i att jag gått in i väggen. Märker det då jag har börjat få extremt svårt att minnas saker, formulera mig och få fram rätt ord. Kan liksom vända helt på meningar utan att själv märka det, när jag pratar. Så, jag har smått börjat läsa igen. Det borde ju hjälpa mig få tillbaka en del av ordförrådet åtminstone kan jag tycka. Älskade att läsa förut, men sen tyckte jag det blev tråkigt och blev endast stressad av det. Jag kan ju göra viktigare saker med min tid. Men, det är samtidigt extremt viktigt att ta sig tid att göra sådana "onödiga" saker för att tillåta kroppen att varva ner och ta det lugnt. Stress är farligt.

Så, för att sammanfatta det hela.. jag går fortfarande i skolan. Även om jag hellre skulle vilja hoppa av. Jag har återigen insett hur falska och vidriga tjejer är i sitt beteende, en nyttig reminder enligt mig. Trust no bitch, även om det skulle råka vara din "bästa vän" så vet man aldrig när denne väljer att hugga dig i ryggen. Människor är och kommer föralltid att vara falska.

Gillar

Kommentarer