Loddo.se - Utmana gamla vanor

Tips, Collaborations

Inlägget är sponsrat av/i samarbete med - Loddo.se

Jag har någonting superkul att berätta för er, jag har nämligen påbörjat ett samarbete med företaget Loddo! Loddo är då ett företag som varannan månad skickar hem en "liten" (inte så liten enligt mig 😍) box med blandade produkter i. Såhär skriver Carl Kjellme, utgivare på Loddo:

"Hej och välkommen till Loddo.se!
Varje år lanseras 1000-tals produkter med målsättning att underlätta vår vardag. Produkter vi sällan märker av då vi styrs av gamla vanor. Med Loddo.se får du möjlighet att utmana gamla vanor samt upptäcka spännande och varierande produkter för hela hushållet.

Dessutom är det en trevlig överraskning, vilket du är värd!"

Här ovan ser ni produkterna som kom i månadens box, Juniboxen. Kommer även att berätta lite kort vad dessa produkter är för någonting, så ni får lite inblick i vad det är man kan få hem från Loddo om man väljer att prenumerera.

Flux Drops - Värde: 89:-
Flux Drops är läskande sockerfria sugtabletter som tas vid muntorrhet. Har en fräsch smak av rabarber och jordgubb. De innehåller vinsyra och fluor som förebygger karies. Utvecklad i samarbete med tandläkare.

Comviq kontantkort - Värde: 45:-
Kontantkort till barnens mobil eller surfplatta på semestern? Oavsett om du ringer mycket utomlands eller gillar att surfa snabbt så har Comviq ett billigt alternativ för dig. Med Comviq's kontantkort får du full koll på dina utgifter och slipper dyra överraskningar. Självklart tankar du när du vill och bara så mycket du behöver.

Smakis 3-pack + Frön - Värde: 36,90:-
Nya ekologiska Smakis Jordgubb är smaksatt med binas favorit, citronmeliss. Bin spelar en oerhört viktig roll i naturen och nästan två tredjedelar av alla grödor i världen är pollinerade av bin. Odla din ekologiska citronmeliss mellan mars och juli och lär våra barn att ta hand om vår jord.

Nicks Kexbar - Värde: 24:-
Nicks kexbar är en crunchig kexbar med överdrag av choklad. Innehåller inget tillsatt socker och är även glutenfri. Kan dock innehålla spår av nötter.

Gårdchips Dipp - Värde: 12,95:-
Nu gör företaget Gårdchips revolution i dippmixhyllan med svenska smaker som kantarell, sparris, rödbeta och lingon. Inte bara som dippsås när chipsen står framme - de passar lika bra till grönsaker, som soppabas, som grillsås eller till smårätter. Det bästa är att dippmixerna endast består av naturliga ingredienser och är helt fria från E-ämnen och onödiga tillsatser.

Nocco Cassis - Värde: 25:-
Nocco Cassis är en funktionsdryck som innehåller bland annat BCAA (grenade aminosyror), vitaminer och 180mg koffein. Denna gång har NOCCO hämtat sin inspiration från Frankrike. Fransmännen kallar smaken för Cassis medan vi i Sverige kallar det för svarta vinbär. Den har en fräsch och bärig smak och den ät helt utan socker.

Chia´go - Värde: 26:-
CHIAGO - supermellanmålet när du är på språng! En smidig squeezy fylld med solmogna frukter, mättande och näringsrika chiafrön och superfoods för en extra boost till mellanmålet. CHIAGO innehåller 100% ekologiska råvaror och är helt fri från onaturliga tillsatser, konserveringsmedel, raffinerat socker/sötningsmedel, gluten och mjölkprotein. Ett mellanmål du kan lita på!

Senilsnöre - Värde: 69:-
"Senilsnöret" har aldrig varit populärare än nu! En snygg accessoar som hindrar att du tappar bort dina glasögon. Senilsnöret kan användas till alla typer av optiska bågar och solglasögon. Med ett senilsnöre håller du solglasögonen på plats hela sommaren.

❤ - Mina favoritprodukter!

Tack så jättemycket Loddo, alla produkter är extremt uppskattade både av mig och resten av familjen! Men nu till det jag tycker är roligast och höjdpunkten för ER med detta inlägg.

Jag har nämligen en rabattkod till er! Med rabattkoden: sg17 får du 10% rabatt på första köpet! Boxen kostar 99kr och det är ingen bindningstid, hur bra är inte det?! Inte nog med detta, går ni in och gillar Loddo.se på deras facebook sida samt följer dem på Instagram så får ni chansen att delta i deras tävlingar där de lottar ut boxar! Så in och gilla och följ, nu nu nu!!

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
En superhärlig box, vilket underbart samarbete 😃
nouw.com/annahss
simonegronqvist
simonegronqvist,
Ja, verkligen! <3
nouw.com/simonegronqvist
ssandraaf
ssandraaf,
Åh Har samarbetat med Loddo ganska länge nu och det är en underbar box 😃 <3
nouw.com/ssandraaf
simonegronqvist
simonegronqvist,
Ja, älskar Loddo!! <3
nouw.com/simonegronqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229